Loslaten en hervinden van mijn creatief proces, getuigt Iza

15/09/2021

Intuïtief Schilderen / Vedic Art brengt het creatief proces van Iza terug in stroming.
Met deze blog getuigt ze over haar proces:

" tuinatelier Bronkracht - Vedic Art Een midweekje Vedic Art bij Eliane van Bronkracht was een schot in de roos! ​Eliane en haar man zijn hele open en vriendelijke mensen, bij wie je je meteen thuis voelt.

Ik zat als studente aan de Fotoacadamie vast in mijn creatieve proces. Eigenlijk was ik de speelse, intuïtieve creator in mij kwijtgeraakt gedurende het onderwijsproces. Door het fotograferen even los te laten, en het creatieve proces vanuit intuïtief schilderen te benaderen, zijn er deuren opengegaan die ik zelf had dicht gedaan én zijn er nieuwe deuren opengegaan.

Eliane beschikt over een enorme kennis op spiritueel en kunstzinnige gebied. Ze zet haar coachende vaardigheden op subtiele wijze in, zodat ze je telkens een handvat aanreikt om mee verder te gaan. Dat kan een boek zijn over iets in de natuur of een kunstenaar, of een verhaal dat op dat moment toepasselijk is.

​Door haar eigen invulling te geven aan Vedic Art, geeft Eliane meerwaarde aan deze cursus. Ik kan Eliane van Bronkracht dan ook iedereen aanraden die even open minded uit zijn of haar eigen cirkel wil stappen!"


Iza Videre
by Tanja van Dijk

 
Volg ons op