Graphic Recording voor ImagineBilzen2020

24/09/2017

Graphic recording, een terugblik

Onderstaande video laat mijn voorbereidingen en resultaten zien van de 'visuele verslaggeving' die ik voor #ImagineBilzen2020 maakte.  Tijdens dit event werd via een geleide discussie tussen politici en lokale bevolking problemen, voorstellen en ideëen gesprokkeld om te verwerken in de hun agenda/programma voor 2020. 

Als neutrale observeerder en kunstenaar registreerde en structureerde ik 'live' in het moment het geheel op 4 grote posters van elk 1m x1,5m die de interactie tijdens het event bevorderde. Nadien werden deze posters benut in hun marketing en als reminder en visueel verslag in de meerdere vervolg vergaderingen en events.

Een bijzondere en interactieve ervaring voor mezelf en alle aanwezigen.  
 
 

Kan een visuele verslaggeving ook jullie event of presentatie versterken?

Neem vrijblijvend contact op of boek meteen een telefoongesprek of zoomcall.
Ik verneem graag meer over jullie activiteit, noden, wensen zodat we de mogelijkheden kunnen te bespreken.
Volg ons op