Professionals schilderen verbindend hun Systemische Tribe

10/02/2024

Systemisch Werk, een groeipad van blijvend leren

Sinds 2018 verdiep ik mezelf in Systemisch Werk en Familieopstellingen. Zo zet ik deze werkvorm in bij individuele opstellingen tijdens life- en loopbaancoaching. Om mezelf 'goed' voor te bereiden op het project 'Systemische Portretten' dat ik voor grand dame Rake Vragen, Siets Bakker mag uitvoeren, ben ik van diverse opstellingsstijlen gaan proeven live en online.
 
Eind 2023 heb ik zo ook de 8-daagse opleiding Systemisch Coachen & Inspiratie in de natuur bij Kris Vanhoof @ Kon-Kiki, Natuurlijk Leiderschap afgerond. Gaandeweg vormde wij een zalige hechte groep.
 
 

Love in Action
Wat je aandacht geeft krijgt waarde!

Op uitnodiging van Kris heb ik voor mijn collega's systemische professionals een inspirerende en systemisch verbindende kunstzinnige workshop ontwikkelt waarbij ieder zijn eigen Tribe aan Systemische Popjes met intentie kon schilderen.

 

Vertragen, Verbinden, Verwonderen ...
voor ieder een eigen tribe!

Het werd een workshop om bewust te vertragen, mindful verbinden met ons werk, doelgroep en hoe deze systemische popjes in te zetten vanuit integriteit en diversiteit. De betrokkenheid en liefde werd doorheen de dag steeds meer voelbaar! De resultaten verwonderend, vertederend ... voor ieder een eigen Tribe verbonden aan authentieke waarden. Een zalige en vruchtbare dag zoals je in deze getuigenissen kunt lezen. Zeker voor hehaling vatbaar.

#lovemyjob
 

Goesting om met collega's je eigen Systemische Tribe te creëren !?  
Volg ons op