Systemisch portret, een nieuwe uitdaging en aanbod

05/02/2023
"Om je gezicht te zien, gebruik je een spiegel.
Om je ziel te zien, een kunstwerk."

Synchroniciteit op een kruispunt in het leven

​Whoohoo! Dankbaar heb ik midden december 2022 de pittige uitdaging aangenomen om systemische portretten te tekenen voor het Systemische Intensive 'Laat zien wie je bent' programma van Siets Bakker.
Een eer én uitdaging!

Via dit project komen er voor mij zoveel zalige stromen van energiegevers samen. Bovendien komt deze vraag in 'divine timing'! Op het moment dat ik als ondernemer opnieuw op een kruispunt sta om 'Bronkracht 4.0' vorm te geven. In overgave en vertrouwen zeg ik dan ook hartelijk ja tegen dit project! 

Een pelgrimstocht en groeipad

Het beeld van de reiziger uit 'De alchemist' van Paul Coelho komt in me op. Als een pelgrimmer ben ik me dan ook volop aan het voorbereiden om dit avontuur aan te gaan als kunstenmaker en als systemisch coach. De titel/rol van 'Soulpainter' krijgt dan een extra gelaagdheid. En dat brengt golven van prettige en soms angstige spanning mee. Faalmoed maakt hier deel van uit.

Ik benieuwd wat me te wachten staat en waar deze zalige flow me naartoe mag leiden. Het voelt alleszins als een warme wind waar ik mijn vleugels op mag en kan openslaan. 

De magie van systemisch werk

De magie van familie opstellingen en systemisch werk trekt me al langer. Het is bijzonder hoe je ongekende informatie zo helder kunt voelen in je lichaam. 
In 2018 heb ik dan ook meerdere workshops en een jaartraject Opstellingen gevolgd. Helaas kwam met de chaos van lockdowns dit allemaal 'onder het stof' terecht voor mij. Toen ik in begin 2022 Siets Bakker en haar aanpak via Rake Vragen leerde kennen, ging mijn enthousiasme meteen aan. Een kans om de draad terug op te pakken, te verbreden en verdiepen.

Systemisch portret: Wie ontmoet ik als ik je zie?

Bij een systemisch portret staat  de vraag 'Als ik jou ontmoet, wat is er dan?' centraal. Het is ​een kunstzinnige reading en visuele weergave van de systeemenergie waar jij je me verbindt opgebouwd uit meerdere lagen van vorm, kleur, woorden en verdiept met rake vragen en een coachgesprek. Nadien ontvang je dit tastbare kunstwerk zodat het je zijn boodschap in komende tijd in de diepere lagen mag herinneren, bevestigen, ontluiken, ontrafelen, ...

Mocht jezelf door dit proces geÏntrigeerd zijn en een systemisch portret van jezelf ontvangen, aarzel dan niet me te contacteren.
Meer info

Over enkele maanden hou ik je graag verder op de hoogte van dit project.
..wordt vervolgd ...
Volg ons op