Systemisch kijken naar levensvraagstukken

31/10/2022

Leerling van het leven

Als leerling van het leven blijf ik exploreren en dit licht-en schaduwwerk in mijn eigen werk én leven inzetten.​ Deze maand stonden er meerdere workshops rond 'systemisch werk' op de agenda. Het loopt dan zo 'toevallig' samen. Synchroniciteit blijkt nadien, want het heeft me geholpen om verstrikkingen in mijn eigen werking en keuzes helder te voelen, zodat ik wat al maanden op mijn schouders woog nu ook liefdevol kan laten gaan.

Systemisch vrouwenwerkEen schone lei, systemisch vrouwenwerk

​Begin oktober heb ik me laten onderdompelen om de vrouwenlijn op te schonen van dochter - moeder - grootmoeder ... tot oermoeder. Een bijzondere en intense ervaring voor mij, want ondanks dat ik geen fysieke moeder ben, heb ik toch de liefde mogen voelen stromen als grootmoeder. Ik geniet na met n licht en warm stromend hart. Hoe bijzonder om deze universele vrouwen energie te mogen ervaren, voor mezelf en het collectieve Veld. Dank aan de begeleiders van Wonder boven Wonder.

 

Systemisch Coachen met 'Rake Vragen'

Systemische vragen raken de diepere lagen, de onderstroom van de dingen.
Nog belangrijker is de grondhouding en kwalitatieve aanwezigheid van de vraagsteller. Bij het maken van keuzes bleven oa deze vragen 'hangen': 
- Wat mag er niet veranderen?
- Hoe hou ik de verbinding levend?
... 
Volg ons op