Inspirerende boeken

Onderstaand boek maakt deel uit van mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht Kleurcoach.
Hopelijk kan deze zorgvuldige selectie jou evenveel inspireren als mezelf.

Krijg toch allemaal de Kleuren
hoe je krachtig uit de verf komt

Nog slechts 1 boek voorradig!

Over dit boek

Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago. Er zijn al veel boeken geschreven over kleur, stijl en kleding, nooit eerder werd de koppeling gemaakt met ka­raktereigenschappen en kwaliteiten. Dit boek is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Hierin komen 40 Powertypes tot leven, die de lezer inspireren om krachtig kleur te bekennen. Kleur wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, doelen en ambities en is daardoor een handboek voor iedereen die keuzes wil maken, zijn talenten wil laten zien en authentiek wil overkomen.

Over de auteurs

Jannie Boer staat al jarenlang bekend als topkleurexpert en vernieuwende imago-opleider. Pauline van der Veeken is al ruim 10 jaar succesvol burnout-coach & imagoexpert. Beide zijn vrouwen uit de praktijk, die hun passie voor kleur en mensen delen. Met Home of Image geven zij Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes en De Persoonlijke Kracht Methodiek© uit. De Persoonlijke Kracht Methodiek© is een uniek systeem, dat een blauwdruk geeft voor succes en een waardevol leven.

Wat anderen zeggen

  • Carla van den Puttelaar, co-founder en hoofdredacteur van vakblad Kleur&Stijl “Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago”
  • Adriaan Hoogendijk, auteur en opleider tot bezielingscoach “Persoonlijke Kracht is een prachtig model om dicht bij jezelf te komen”
  • Veronique Prins, ondernemerscoach van Je zaak voor elkaar “PK is een must voor elke ondernemer die vanuit zijn eigen waarde waarde wil bieden.”

Praktische info

  • Prijs: 40€, incl. verzending binnen België met track & trace
  • Gewicht: 900gr
  • Beperkte voorraad: laatste stuk - nog 1 boek voorradig!
  • Interesse? Neem contact met me op
Volg ons op