Zielsportret creëren als spiegel voor professionele groei

30/05/2024
"Om je gezicht te zien, gebruik je een spiegel.
​Om je ziel te zien, een kunstwerk."
- George Bernard Shaw
​ 

Zaadjes van bewustzijn doorgeven

Als kunstenaar en coach zaai ik zaadjes van bewustzijn. Ik help ontrafelen, ontwarren, helder krijgen, ... en dan zien/voelen dat 'het raakt en werkt' geeft zoveel voldoening.

 
Een zielsportret als spiegel
voor professionele en persoonlijke groei

Sinds voorjaar 2023 mag ik in opdracht van Siets Bakker een 'systemische portret' van haar deelnemers als onderdeel van hun professionele next-level Intensive. Tijdens een online individuele kunstzinnige reading met systemische afstemming geef ik vorm aan dat energetische moment. Ik teken en schilder het portret met de kleuren, gevoelens, beelden en symbolen waarmee ik resoneer. Zo ontstaat een 'zielsportret' als spiegel voor professionele en persoonlijke groei.
 
Een selectie van recente zielsportretten ter illustratie:

Jezelf tegenkomen 'raakt' en zet in beweging

De systemische professionals komen zo zichzelf letterlijk en figuurlijk tegen. Ze zien waar ze 'nu' staan, en nog in kunnen groeien. Dat wat (h)erkent mag worden om de volgende stap in hun proces te zetten. En voor mij als 'externe observator' is onvoorspelbaar wat zich mag tonen. De ervaringen zijn divers, doch allen 'raak': van bevestigend, verrassend, inzichtelijk, ondersteunend tot confronterend, ... Ik ben blij dat na de individuele sessie met mij, de deelnemers ook elkaars ervaringen via inquiry kunnen delen en in de diepere lagen duiken olv Siets.

Kunstzinnig dienstbaar en dankbaar
om kennis, talenten en wijsheid
met elkaar te laten verweven

Dank je wel Siets Bakker voor onze samenwerking en ook mij de kans te geven mijn talenten, kennis en wijsheid met elkaar te laten verweven tijdens het creëren van een zielsportret voor de deelnemers van je Intensive traject.  Ik ben dankbaar om op deze wijze Kunstzinnig Dienstbaar te zijn.

#lovemyjob 
 

Heeft deze vorm van kunstzinnige reading je geïnspireerd?

Volg ons op