Inspirerende mandala's voor woon-, werk- of meditatieruimte

20/04/2023

Mandala's zijn visuele acupunctuurpunten
die een ruimte kunnen activeren, vullen en voeden.

Eind 2021 heb ik mijn 15 jarig bestaan met Bronkracht gevierd door mijn reeks chakramandala's 'groots' uit te pakken tijdens de groepsexpo van 'Herkse Kunstenaars'. De mandala's waren reeds krachtig als kleurpotloodtekeningen in hun originele formaat van 50x50 cm, maar professioneel uitvergroten versterkt hun energie en uitstraling nogmaals. Momenteel zijn ze in limited editie en in meerdere formatie verkijgbaar als aluminiumprints met een fris moderne uitvoering.

Zonder woorden zetten deze organische vormen vanuit de heilige geometrie 'iets' in beweging.

Ze begeesteren, raken, vangen je oog, laten je verstillen en tot rust komen. Ze zijn een krachtige kleurrijke eyecatcher die je van ver al opmerkt. Deze archetypische binnenbeelden kunnen een ruimte 'vullen en voeden' met hun energie. De bezoekers op mijn exposities en de huidige eigenaars van deze reeks aan chakramandala's bevestigen dit. 

Sfeerbeelden uit meerdere woon-, werk- en meditatieruimten

Deze reeks mandala's zijn te koop in limited editie. 
Meer info vind je in de galerij / shop.

Ben jij op zoek naar een harmonieuze eyecatcher
voor je woon-, werk- of meditatieruimte?

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Volg ons op