Inspirerende mandala's voor woon-, werk- of meditatieruimte

20/04/2023

Krachtige eyecatchers die als visuele acupunctuurpunten
een ruimte kunnen activeren, vullen en voeden.

Eind 2021 heb ik mijn 15 jarig bestaan met Bronkracht gevierd door mijn reeks chakramandala's 'groots' uit te pakken tijdens de groepsexpo van 'Herkse Kunstenaars'. De mandala's waren reeds krachtig als kleurpotloodtekeningen in hun originele formaat van 50x50 cm, maar professioneel uitvergroten versterkt hun energie en uitstraling nogmaals. Momenteel zijn ze in limited editie en in meerdere formatie verkijgbaar als aluminiumprints met een fris moderne uitvoering.

Zonder woorden zet kunst 'iets' in beweging.

Ze begeesteren, raken, vangen je oog, laten je tot rust komen óf activeren net een ruimte. Ze zijn een krachtige kleurrijke eyecatcher die je van ver al opmerkt. De organische vormen vanuit de heilige geometrie kunnen een ruimte 'vullen en voeden' met hun energie. De bezoekers op mijn exposities en de huidige eigenaars van deze reeks aan chakramandala's bevestigen dit. 

"Je kunstwerk 'Inner Peace' is een visueel rustpunt
mooi geïntegreerd in de binnentuin van onze kinépraktijk. 
We krijgen veel positieve reacties van onze cliënten."
Marika Vendrix, Herk-de-Stad

 

Sfeerbeelden uit woon-, werk- en meditatieruimten

Deze reeks mandala's zijn te koop in limited editie. 
Meer info vind je in de galerij / shop.

Ben jij op zoek naar een harmonieuze eyecatcher
voor je woon-, werk- of meditatieruimte?

Volg ons op