Psychologies magazine: Het Bezielingsspel getest en goedgekeurd!

17/03/2019

"Er is geen grotere kracht, dan een idee waarvoor de tijd rijp is."

Ik was aangenaam verrast én flink uitgedaagd toen Psychologies magazine me vroegen of ze deze vorm van spelcoaching mochten uittesten voor hun colum. Gezien ik in synchroniciteit én in de kracht van je uitdagingen aangaan geloof, heb ik volmondig 'ja' gezegd. Een teken om nóg zichtbaarder naar buiten te treden met mijn holistische werkwijze.

The time is now! ... Take your place in the universe!

Van verlangen naar daadkracht

Eind december reisde journaliste Inke Hutse van Gent tot Herk-de-Stad voor onze afspraak. Samen onderzochten we haar werkvraagstuk adhv het Bezielingsspel. Alles start bij de essentie van het thema. Hoe dichter de vraag de essentie benadert, hoe juister en concreter het Bezielingsspel handvaten tot transformatie kan geven.

Deze korte, speelse doch diepgaande loopbaancoaching gaf Inke vernieuwde daadkracht, bevestiging en zelfvertrouwen om ten volle voor haar pad van passie te gaan. Ze deed kwetsbaar krachtig haar verslag voor magazine Psychologies.

>> Lees haar ervaring in het volledige artikel in Psychologies.

 

Dankbaar #lovemyjob

Ik word als bewustzijnscoach zó dankbaar dat ik dit soort proces mág begeleiden; en als getuige zó dankbaar om te zien hoe elk proces zich uniek ontvouwt in mijn aanwezig zijn.
Met dank Adriaan Hoogendijk om dit diepgaande spel in zijn krachtige eenvoud te ontwikkelen!
 

Wil jij ook de vertaalslag maken van verlangen naar daadkracht?
Maak dan nu een afspraak!

Relevante links:

Volg ons op