Bouw veerkracht in en behoud die zomervibes!

13/09/2019
"The day you stop racing, is the day you win the race." Bob Marley
 

Loslaten en opgeladen met heerlijke zomervibes


Ik heb deze zomer bewust teruggeschakeld. Even unpluggen van alle sociale media, mails, werk ... en voluit genieten van rust en kunstzinnig werken, alleen in eigen tuin of elders met andere creatieve diepzielduikers. Me terugtrekken in mijn eigen vertrouwde wereld, met alles dicht bij de hand om de muze en mijn kunstzinnige flow te volgen.

Anderzijds ben ik ook bewust oude plannen in actie omgezet. Deze nieuwe avonturen openen nieuwe deuren met tal van ontmoetingen die ondertussen tot nieuwe projecten en samenwerkingen uitgroeien. Heerlijk om mezelf tijd en ruimte te gunnen. Het bracht een stroom aan synchroniciteit met zich mee.

 

De creatieve draad terug opnemen in gelijkgestemde samenwerkingen

 

De rust en stroom van (h)eerlijke toevalligheden heeft me aangezet om een nieuw programma met andere diepzielduikers en bewustzijncentra uit te werken, zoals:

  • Groeigroepen Creatief Verstillen in een nieuwe formule te Oudsbergen én Herk-de-stad
  • Spelenderwijs Bewustworden met 'Chances to Change'
  • Voor dit najaar staat zelfs de uitbouw van mijn 'klieder-atelier' op programma.
  • Inzetten van Systemisch Werken en rituelen in workshops en individuele loopbaancoaching
  • Thema gerichte Touch Drawing retraites
  • ...


Bouw veerkracht in en behoud die zomervibes!


Ik kijk uit naar dit nieuwe begin!  Als ervaringsdeskundige burnout ben ik alert op mijn overvloed aan enthousiasme en vurige ideeën. Téveel passie en drive kan je immers ook snel laten opbranden. Balanceren tussen doen en laten (blog) is dan ook een levenskunst die oefening en constante aandacht vergt.
Herken je dit? Hoe ga jij hier mee om?

Bewust zelfzorg inbouwen met activiteiten van actieve en passieve rust is voor mij dan ook prioriteit. Actieve rust als dansen, schilderen, ... en passieve rust met 'ontprikkeltijd' en voldoende nachtrust. Gelukkig heb ik een lieve kater, geduldige partner en een netwerk aan mede zinzoekers die me hierop attent houden. Welk ondersteunend netwerk kun jij inzetten?


Beklijvende keuzes maken vanuit hart en ziel


Tijdig vertragen (blog), loslaten en bewuste keuzes maken helpen mij om de balans te houden. Met systemisch opstelwerk en systemic rituals kan ik deze keuzes helder en fysiek doorvoelen waardoor keuzes ook beklijven. Anderzijds oefen ik me in het bewust intuïtief meestromen op de golven van het leven, en kunnen gemaakte plannen (vanuit de mind) ook weer sneller losgelaten worden.


Wil jij ook bewust leren balanceren op de golven van het leven?


Zoek je een veilige omgeving om dit met gelijkgestemde diepzielduikers te doen op creatieve wijze?
Dan nodig ik je uit om samen met mij op pad te gaan via workshops of  groeigroepen.
Bekijk onze agenda

Zoek je individuele ondersteuning met ruimte en aandacht voor je eigen verhaal?
Sta je voor keuzes? Blijf je steken in je mind, in wikken en wegen van voor- en nadelen van je plannen. Kom je niet in beweging?
Krijg je jouw situatie niet helder en zoek je een neutraal klankbord? 
Maak dan een afspraak voor een individueel consult of loopbaancoaching.
Volg ons op