Nieuwe website: Loopbaanbegeleiding voor iedereen

30/06/2023

Samen met mijn collega's van Pygmalion-loopbaancoaching dragen we loopbaanbegeleiding een warm hart toe ... ieder op onze eigen manier, vanuit onze eigen expertise en achtergrond. Dit was onze focus voor deze nieuwe website.... en meteen een aanzet voor mezelf om mijn branding volgens mijn kleurtypelogie te updaten. Ik volg hier momenteel een opleiding in waar ik je in de komende tijd graag meer over vertel. ;-)

Neem alvast een kijkje op onze nieuwe site: www.loopbaanbegeleidingvooriedereen.be 


Zou je mij willen helpen om anderen te helpen? Zeg het verder!

Stuur deze blog of link gericht door naar jouw collega's, vrienden of familie als je merkt dat ze tegen dingen aanlopen of klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. 

Deel de link met jouw netwerk via jouw social media kanalen. Vaak weet je zelf niet wie er op dit moment nood aan heeft, en kan jouw link net dat ene duwtje betekenen voor de ander.
 
Alvast bedankt om mij en mijn werking op deze wijze te ondersteunen!


Nood aan life- of loopbaancoaching?

Volg ons op