Kunstkaarten te koop ... ambassadeurs of verdelers gezocht

18/08/2021
"Just take this step ... The horizon will look after itself."
uit 'De jongen, de Mol, de Vos en het Paard' van Charlie Mackerie

Tijdloze boodschappen
Stapstenen en keerpunten van bewustzijngroei

The CallingDoorheen de jaren heb ik vele kunstwerken mogen maken die mijn eigen groeiproces hebben verheldert en verzacht. Ze vormden stapstenen en keerpunten van persoonlijke bewustzijnsgroei. Het voelde vaak alsof mijn hand en oog werden geleid, terwijl ik me in een zorgzame aanwezigheid gehuld voelde.

Door deze kunstkaarten te verspreiden, hoop ik dat ook hun tijdloze boodschappen zich mogen verspreiden bij andere zinzoekers in hun bewustzijnsgroei. Een teken van (h)erkenning of synchroniciteit geeft soms net genoeg doorzettingsvermogen om trouw te blijven aan de roep van onze ziel.

De doorbraak - Breakthrough

Kwalitatief drukwerk in 'Galerij & Shop'

Omdat deze beelden en hun proces mij elk op hun manier geraakt en geheeld hebben, heb ik ze omgezet in kwalitatief drukwerk. Ik hoop dat deze reeks kunstkaarten je mogen bekoren en inspireren.
> Bekijk het volledige aanbod in de rubriek 'Galerij & Shop'

II. Gezocht 'ambassadeurs' of 'verdelers'

"Waarom moeilijk doen als het samen kan." - Loesje

Het kriebelt en suddert al enkele jaren om deze kunstkaarten ook effectief te verspreiden. Alleen is er een groot verschil tussen zelf in het proces te duiken van kunst maken én originele kunst verkopen. Het eerste deel is intens en doe ik graag met hart en ziel. Het tweede luik port en triggert me al enige tijd. Ik neem bij deze de draad en uitdaging terug op, én zend meteen ook de vraag naar ondersteuning uit. 

  • Heb je een 'klik' met mijn werk, of heb je een gelijklopende werking rond bewustzijnsgroei?
  • Wil je me ondersteunen als 'ambassadeur' door deze kunstkaarten mee bekend te maken of te verspreiden binnen je eigen werking, netwerk of site?
  • Of heb je een winkel, online shop of galerij waar je mijn kunstkaarten als 'verdeler' in je gamma wil opnemen?


Dan verneem ik heel graag je mogelijkheden of voorstel via een persoonlijk bericht.
Ik kijk benieuwd uit naar nieuwe kruisbestuivingen en samenwerkingen!

met warme groet,
Eliane

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.
Volg ons op