Van bronkracht naar daadkracht met Het Bezielingsspel!

17/03/2019

Verbinden met je essentie en BronKracht

Al velen jaren onderzoek ik dit thema voor mezelf op tal van manieren door stilte-, kunst- en natuurbeleving. Schilderen, schrijven, stilte, natuur-als-spiegel, bewust bewegen, dansen, zingen, ,... zijn al van kindsbeen af mijn manier om te herbronnen én inzicht te verwerven in de uitdagingen van het leven. Als trainer en coach zet ik wat voor mezelf werkt, graag in bij cliënten en cursisten, van individuele coaching tot groeigroepen.

Zo kwam enkele jaren geleden ook Het Bezielingsspel op mijn pad. Het spel spelende kwam ik op korte tijd speels én diepgaand in contact met mijn diepste verlangen, én met alle weerstand die me verhinderde om er ook daadkrachtig naar te handelen. Confronterend, verhelderend én motiverend tegelijk. De keuze om deze compacte tool in te zetten tijdens lifecoaching en loopbaanbegeleiding, was dan ook snel gemaakt. De sterkte van Het Bezielingsspel ligt in het stapsgewijs en intuïtief transmuteren van je verlangen naar kracht. Dit blijvend aandacht geven is de uitdaging!

"Er is geen grotere kracht, dan een idee waarvoor de tijd rijp is."

Ik was aangenaam verrast én flink uitgedaagd toen Psychologies magazine me vroegen of ze deze vorm van spelcoaching mochten uittesten voor hun colum. Gezien ik in synchroniciteit én in de kracht van je uitdagingen aangaan geloof, heb ik volmondig 'ja' gezegd. Ik nam deze challenge graag aan.
Deze challenge voelde als een liefdevolle schop onder mijn gat van het Universum. Een teken om nóg zichtbaarder naar buiten te treden met oa deze holistische werkvorm.
... The time is now! ... Take your place in the universe!

Daadkracht dankzij Het Bezielingsspel

Eind december reisde journaliste Inke Hutse per trein en plooifiets van Gent tot Herk-de-Stad voor onze afspraak. ... 'Wat een luxe dat we in Schulen een treinstation hebben!', denk ik dan als Maaslander. ...
Samen onderzochten we haar werkvraagstukken om tot één positief geformuleerde kernvraag te komen. Dit is het begin van het spel. Hoe juister en concreter de vraag, hoe juister en concreter het antwoord zich kan tonen.

Diepzielduiken en (v)erkennen

Inke heeft zich - ondanks haar taak als journaliste - oprecht en kwetsbaar opgesteld, en in alle openheid haar thema onderzocht. We zijn samen gaan diepzielduiken. En ook al had ze zelf deze diepgang niet verwacht, ze is er krachtiger uit gekomen. Ik word dan als coach zó dankbaar dat ik dit proces mág begeleiden, en als getuige zó dankbaar om te zien hoe elk proces zich uniek ontvouwt in mijn aanwezig zijn.

Het Bezielingsspel getest en goedgekeurd!

Deze korte, speelse doch diepgaande loopbaancoaching gaf Inke vernieuwde daadkracht, bevestiging en zelfvertrouwen om ten volle voor haar pad van passie te gaan. Ze deed kwetsbaar krachtig haar verslag voor magazine Psychologies. Lees haar ervaring en het volledige artikel in Psychologies.

 

Dankbaar #lovemyjob

Ik word als bewustzijnscoach zó dankbaar dat ik dit soort proces mág begeleiden; en als getuige zó dankbaar om te zien hoe elk proces zich uniek ontvouwt in mijn aanwezig zijn.
Met dank Adriaan Hoogendijk om dit diepgaande spel in zijn krachtige eenvoud te ontwikkelen!

Ook zin gekregen om het eens uit te proberen?

Check de agenda voor de eerstvolgende workshop in Antwerpen of Herk-De-Stad.
Of contacteer me voor een individuele sessie.


Namasté, In lak'ech
Eliane


Bron: foto @Pexels

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Volg ons op