Bezielster: Eliane Kunnen

Eliane in't kort

Creatieve duizendpoot - Kunstzinnig coach & inspirator - Beeldend kunstenaar & trainer
Brainspotting therapeut - Stiltezoeker - Diepzielduiker - Ontstaansbegrijper - Zinzoeker
Talenten & Sterkte Architect - Bronnenonderzoeker (Belbin) - ENFP/INFP (MBTI)
Manifesting Generator 5/2 - Gele Krijger 1 - Leeuw / asc. Boogschutter / maan in Schorpioen
Danser op de golven van het leven - Oerzang & Sjaman drummer - Aardevrouw
 ... en nog veel meer ;-)


Over mezelf - Hoe keerpunten leiden naar levenskunst

Mijn eigen loopbaan heeft heel wat keerpunten gekend in meerdere functies en sectoren. Als creatieve generalist en duizendpoot kan ik me dan ook goed kan inleven in veel levensloop- en loopbaanvragen.

Ik genoot een opleiding in productdesign en volgde de technologische evolutie naar multimedia -en webdesign. Na een burn-out verlegde ik definitief mijn focus naar zingeving en levenskunst vinden in leven én werk.

In 2006 startte ik als zelfstandig trainer Tai Chi Chuan en herschoolde nogmaals als kunstzinnig coach.
Sindsdien begeleid ik sensitieve beelddenkers en diepzielduikers naar meer veerkracht en levenskunst.
Inspireer ik therapeuten, docenten en hulpverleners om vanuit kunst-, stilte- en natuurbeleving aan de slag te gaan met hun doelgroep. Zo vond ik mijn levensmissie in het duurzaam begeleiden van zinzoekers naar hun 'Bronkracht'.

Sinds 2011 gidste ik als loopbaanbegeleider 100'den mensen door stormachtige periodes in hun (werk)leven. Als diepzielduiker en leerling van het leven blijf ik me permanent bijscholen.
 

Wat kun je van mij verwachten in life- en loopbaanbegeleiding?

Als holistisch bewustzijnscoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal, deprogrammeer ik negatieve conditioneringen en gids je terug naar je ware natuur. Via out-of-the-box oefeningen onderzoeken we samen jouw vraag. Graag verken ik hierbij jouw situatie op een ontspannen, intuïtieve wijze via wandel- en natuurcoaching om vervolgens te concretiseren in een schematische blauwdruk van jouw kwaliteiten, vaardigheden en energiegevers.

Zo krijg je een fris, breed en positief beeld van jezelf, je sterkten en uitdagingen als toetssteen voor een nieuwe job, doorgroeimogelijkheden dichter bij jouw natuur en essentie. Je richting en actieplan wordt helder. Je zelfvertrouwen krijgt een boost waardoor je veerkrachtig jouw (werk)leven kunt vormgeven. 

Mijn toolbox bij coaching en workshops: werkvormen voor diepzielduikers

Natuurcoaching, Creatieve loopbaanbegeleiding, Kunstzinnige thuisopdrachten, Spelcoaching, Typelogie volgens MBTI, Mayakalender, Numerologie of Human Design, Beroepentest, Persoonlijke KleurKracht,  Systemisch Werk en 1-op-1 opstellingen, Verbindend Communiceren, Voice Dialogue, kaders en handvaten uit Oude wijsheden als Tao, Tarot, I Tjing ...

Sinds 2024 bied ik ook 'Zichtbaar Jezelf' kleurcoach trajecten aan om je persoonlijke kleurenpalet bewuster in te zetten. Als Brainspotting therapeut neem ik je mee in het loslaten van ballast of weerstanden, én kunnen we ook je potentieel versterken!

Ik kijk er naar uit om ook jou in evenwaardigheid te ontmoeten.

Met warme groet,
Eliane
 

Meer weten?

Volg ons op