Chances to Change

Spelenderwijs Bewustworden / Maandelijks

"Panta Rhei: alles stroomt, niks blijft."

Bij dit bewustzijnsspel staat niet winnen doch mindful reflecteren over jezelf en je leven centraal. Spelenderwijs vergaar je inzichten als puzzelstukken op je pad. Met gelijkgestemden als klankbord toont het je de diverse golven van het leven en hoe we deze kunnen hanteren. Eliane en Beatrijs laten je deze namiddag spelenderwijs en creatief kennismaken met dit veelzijdige bordspel in de vorm van een lemniscaat.

Lemniscaat, alles verandert constant.


De roots van dit bewustzijnsspel liggen bij universeel erkende kaders als Theory U, Change Management en cosmische principes vanuit Life Pulse en de Grote Arcana Tarot.
Het bordspel 'Chances to Change' weerspiegelt door zijn vorm de steeds veranderende golven van het leven. Net zoals ook onze ademhaling een natuurlijke golf is van in- en uitademen met telkens een korte pauze, zo verloopt ook het leven. Hierin meegaan zonder weerstand helpt je uiteindelijk het zachtst verder stromen in het leven. Door dit spel te spelen herinneren we ons deze principes en kunnen we ze opnieuw integreren en als steun ervaren.
Meer achtergrondinformatie vind je op chancestochange.com.

Programma

Na een korte kennismaking verken je via vloerkaarten wat er speelt in jezelf en je leven. Via deelronden en het bordspel ga je mindfull verdiepen waardoor je een breder perspectief krijgt op jouw thema. Dit bewustzijnsspel raakt diverse universele principes aan waarbij je medespelers fungeren als klankbord en getuigen. Simultaan gaan we intuïtief tekenen en schrijven opdat je inzichten kunt integreren en ze je de komende tijd mogen steunen of in beweging zetten. Zo kun je vanuit gerichte aandacht en acceptatie, in actie komen.

Voor wie?

  • voor volwassenen die openstaan voor synchroniciteit in spel en ont-moeting
  • voor zinzoekers en diepzielduikers die graag met gelijkgestemden reflecteren

Praktisch

  • welkom vanaf 13.30u. Start 14u. Einde ten laatste 17u
  • We spelen max 2u vanuit aandacht en rust, daarna is er ruimte tot nakeuvelen.
  • Breng mee: reflectieschrift of art journal, schrijfgerief en een kleine set kleurpotloden of stiften.
  • Inschrijven vereist, min. 5 dagen tevoren via mail, sms of tel. naar Beatrijs
  • Graag cash afrekenen ter plaatse
Volg ons op