Gratis info-doe-sessie loopbaanbegeleiding

Info-doe-sessie loopbaanbegeleiding / Maandelijks

"Laat los wat je niet bent en omarm wat je wel bent, hierin ligt je vrede en bevrijding." ​ - ​William Glaudemans

In deze drukke tijden staan mensen steeds vaker op een kruispunt in hun leven: hoge werkdruk, uitgedoofde jobuitdaging, zoektocht naar een andere worklife balans, snel overprikkelt, burnout, enz…

Wat wil ik nu eigenlijk zelf?

Onder begeleiding stilstaan bij je huidige situatie en een aantal dingen af toetsen, brengt vaak een duidelijk beeld. Je krijgt stap-voor-stap inzicht in jezelf en puzzelstukken voor vragen als: blijf ik of ga ik? wat kan er nog? wat past er nu écht bij mij? ...

Waar sta ik nu écht en hoe kan ik de juiste weg kiezen? 

Als ervaren en erkend loopbaancoach werk ik sinds 2016 als coöperant samen met Werk met Zin. Als loopbaanbegeleider heb ik al honderden zoekers individueel door stormachtige periodes in hun (werk)leven begeleid. Ik reikte hen tal van inzichten en handvaten aan om anders naar hun situatie te kijken, en dichter bij hun eigen natuur te werken en leven.
Tijdens deze gratis kennismaking vertel ik je graag over de uitgebreide mogelijkheden van loopbaancoaching, mijn aanpak en ik laat je adhv enkele oefeningen ook meteen proeven van wat je kan verwachten.  

Als rode draad voor deze kennismaking:

  • wat is loopbaancoaching?
  • wanneer zetten werkenden en zelfstandige hun loopbaancheque in?
  • oefening “Jezelf en jouw werksituatie onder de loep!”
  • wat zijn de voorwaarden?
  • wat moet je doen om van start te gaan?

Praktisch

Deze activiteit is in samenwerking met Werk met Zin.

Uitgebreide info vind je dan ook via Werk met zin > activiteiten. Gelieve je op die pagina in te schrijven, dan kan ik me beter focussen op de inhoudelijke aspecten van deze workshop en kunnen mijn collega's de nodige administratieve aspecten voor hun rekening nemen.
Bedankt voor je begrip en medewerking!

Ter info

Je kunt ook zonder deze 'eerste kennismaking' sessie al een loopbaantraject bij me starten.
Dien hier je aanvraag in.
OPGELET! Selecteer regio Herk-de-Stad en/of Hasselt als je door mij persoonlijk gecoacht wil worden! ... anders kom je bij een collega terecht.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor loopbaancheques van VDAB? 
Bekijk hier de voorwaarden en veel gestelde vragen.
Volg ons op